Bereiding
Schil de aardappelen. Snij in gelijke stukken. Kook de aardappels in water met zout in 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af. Laat 10 minuten staan met de deksel op de pan. Stamp daarna fijn met de pureestamper.
MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE
DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN
Brood-gnocchi met groene asperges
Schil de aardappelen. Snij in gelijke stukken. Kook de aardappels in water met zout in 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af. Laat 10 minuten staan met de deksel op de pan. Stamp daarna fijn met de pureestamper.
Voor de gnocchi
200 gr kruimig kokende aardappelen
300 gr oud brood zonder korst
2 eieren
100 gr bloem
100 gr geraspte Parmezaanse kaas
zout en peper naar smaak
Voor de saus
1 bos groene asperges (500 g)
1 plak beenham (ca. 200 g)
250 ml crème fraîche
100 gr geraspte kaas 30+
1 el verse peterselie
Voor de broodcroutons
8 sneetjes oud brood met korst
8 el olijfolie met knoflook