MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

Stokbrood met pesto en geitenkaas

4 personen

HomeInspiratieBBQ/PicknickStokbrood met pesto en geitenkaas

Bereiding

Lekker als bijgerecht bij de barbecue of warme maaltijd. Meng de pesto door de zachte boter. Snijd het stokbrood in plakken. Bestrijk deze royaal met de pestoboter en leg er een plakje geitenkaas op. Druk de sneetjes stokbrood weer tegen elkaar aan, tot ze samen weer een brood vormen. Verpak het stokbrood in aluminiumfolie en leg het op het rooster van de barbecue (of in de oven). Keer het regelmatig. Het aluminiumfolie zorgt ervoor dat het brood niet aanbrandt.

Bereidingstijd: ca 20 minuten

Delen via

IngredientsTitle

1 stokbrood

50 g (verse) rode of groene pesto

50 g zachte boter

100 g geitenkaas, in plakjes geschaafd

NutrientsTitle

  • Energie (kcal)279
  • Koolhydraten (gram)16
  • Voedingsvezel (gram)2
  • Vetten (gram)19.6
  • Waarvan verzadigd10.1
  • Eiwitten (gram)8.4